Werkvoorbereider Hoogspanning

 • Croonwolter&dros
 • Dordrecht
 • Werkvoorbereider
 • 38 uur
 • MBO
 • Geplaatst:

Share vacancy

Een baan boordevol:

 • Impact: veilige en goedwerkende elektrotechnische installaties op plekken waar veel mensen samenkomen: daar zet jij je keer op keer voor in. Afwisselend én belangrijk: het ene moment draag je bij aan het welzijn van patiënten in ziekenhuizen, het andere moment aan een optimale omgeving voor leerlingen in onderwijsgebouwen. 
 • Groeikansen: jouw ontwikkeling vinden we superbelangrijk. Kennismaken met innovatieve technologieën? Bijdragen aan grotere projecten? De stap maken naar een andere functie? Wat jouw ambities ook zijn; er is bij ons veel mogelijk.
 • Samenwerking: samen staan we sterk en weten we meer. Altijd heb je een team waarop je kunt terugvallen, vaak met vaste collega’s met wie je een goede band opbouwt. Contact met leveranciers en onderaannemers heb je ook.

Jij gaat het maken

Als Werkvoorbereider Hoogspanning bent je voor ons de belangrijke schakel tussen engineering en de projectuitvoering. Je draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van één of hooguit drie hoogspanningsprojecten, wat afhankelijk is van de grote en complexiteit van het project. Je werkt zowel vanuit ons kantoor in Dordrecht als op de projectlocaties.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Met jouw zelfstandige aanpak zorg je ervoor dat het project op het juiste moment van start kan gaan, met alle benodigde middelen en materialen. Jouw taken omvatten onder andere het opstellen van werkinstructies, het bestellen van materialen, het plannen van personeel, het assisteren bij technische problemen en het adviseren bij eventuele uitbestedingen;
 • Als verbindingspunt tussen engineering, inkoop en de uitvoering heb je regelmatig overleg om ervoor te zorgen dat alles soepel en efficiënt verloopt;
 • Je streef altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en zorg ervoor dat alle financiële aspecten goed geregistreerd worden;
 • Als teamlid houd je de Projectleiders op de hoogte van de voortgang van een project, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de stand van zaken.

Dit krijg je van ons

Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Naast een plezierige werksfeer en een goed salaris, bieden wij jou:

 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Elektrische auto van de zaak
 • Goede werk-privé balans, dus de mogelijkheid om parttime te werken
 • Thuiswerken? Wij richten jouw thuiswerkplek in
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • TBI Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen)
 • Mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen om je verder te ontwikkelen
 • CAO klein metaal, met de Pensioenregeling PMT
 • Collectieve verzekeringen
 • Fietsplan

Als je bij een TBI-onderneming komt werken, ga je aan de slag bij een bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Wij hebben geen investeerders als aandeelhouder, maar de stichting TBI. Wij dragen daarmee bij aan het behoud van cultureel erfgoed, door monumentale gebouwen te verbouwen, renoveren en verduurzamen. Met het studiefonds voor kinderen van medewerkers richten we ons op de toekomst. Daarnaast waarborgt de stichting de continuïteit van de TBI-ondernemingen.

Je maakt het samen met ...

Yvette Wilson, onze gewaardeerde collega bij Croonwolter&dros, komt graag aan het woord. Met bijna 8 jaar ervaring bij ons bedrijf, waarvan ruim één jaar bij de divisie Energie, weet ze precies wat haar functie zo leuk maakt. Geen enkele dag is hetzelfde, wat betekent dat er veel afwisseling is in haar werk en vooral geen sleur en routine. Als werkvoorbereider is Yvette het koppelstuk tussen de verschillende afdelingen, stakeholders en de klant. Geen enkel project is hetzelfde, waardoor ze zichzelf voortdurend blijven ontwikkelen. 

Haar werk speelt zich voornamelijk af op de projectlocaties in de regio, waardoor ze geen lange afstanden hoeven te rijden. Meestal heeft ze de verantwoordelijkheid over twee projecten gelijktijdig. Momenteel is Yvette bezig met het hoogspanningsstation van Tennet in Gouda en Krimpen aan den IJssel. Naast haar werk op locatie werkt Yvette ook op kantoor in Dordrecht. Daar ontmoet ze haar collega-werkvoorbereiders, met wie ze contact heeft voor ondersteuningsvragen. Ze staan altijd klaar om elkaar te helpen en tijdens vakanties vervangen ze elkaar indien nodig.

OVER DIVISIE ENERGIE

Het is niet onbekend dat de energiemarkt volop in beweging is! In deze dynamische tijd hebben energieproducenten, netbeheerders en private gebruikers hun ogen gericht op nieuwe ontwikkelingen die een grote invloed hebben op de elektriciteitsproductie en infrastructuur. Bij de Divisie Energie van Croonwolter&dros zijn we actief betrokken bij de energietransitie en spelen we een belangrijke rol in het onderhouden, verduurzamen en uitbreiden van energievoorzieningen voor onze klanten in Nederland. Van de bruisende Botlek tot aan de uitgestrekte Eemshaven en van 3kV-installaties tot 380kV-installaties, overal kom je ons tegen. Wij zijn zeker om samen met onze klanten de energietoekomst vorm te geven en een duurzame en betrouwbare energie-infrastructuur te creëren die klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Dit ben jij

Om als werkvoorbereider succesvol te kunnen zijn, ben jij een sterke teamplayer die makkelijk samenwerkt met diverse stakeholders. Je hebt een:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal Mbo-4 of hbo-niveau richting elektrotechniek werktuigbouwkunde;
 • Je hebt een aantal jaren ervaring als Werkvoorbereider in de energie-branche of, je hebt affiniteit met de werkzaamheden en bent toe aan een volgende stap in je loopbaan.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Mitchel van Baar, via +31657121438 of mitchel.vanbaar@croonwolterendros.nl.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

1086453