Werkvoorbereider Elektrotechniek

 • Croonwolter&dros
 • Amsterdam
 • Werkvoorbereider
 • 32 uur
 • HBO
 • Geplaatst:

Share vacancy

Een baan boordevol:

 • Impact: veilige, duurzame en toekomstbestendige elektrotechnische industriële installaties op locaties waar veel productieprocessen plaatsvinden: daar zet jij je keer op keer voor in. Afwisselend én belangrijk: het ene moment draag je bij aan het verduurzamen van een plant, het andere moment aan een optimale omgeving voor nieuwe producten in pharma, food, chemie en energie.
 • Groeikansen: jouw ontwikkeling vinden we superbelangrijk. Kennismaken met innovatieve technologieën? Bijdragen aan grotere of andere projecten? De stap maken naar een andere functie? Wat jouw ambities ook zijn; er is bij ons veel mogelijk. 
 • Samenwerking: samen staan we sterk en weten we meer. Altijd heb je een team waarop je kunt terugvallen, vaak met vaste collega’s met wie je een goede band opbouwt. Contact met klanten, leveranciers en onderaannemers heb je natuurlijk ook.

Jij gaat het maken

Diversiteit en complexiteit: wij werken aan technisch uitdagende projecten op plekken waar veel gebeurt en gaat gebeuren. Veilig, efficiënt en innovatief: daar gaan we voor in projecten. Jij zorgt dat klanten op ons kunnen rekenen als het om de elektrotechnische industriële installaties gaat. Hoe je dat doet? Zó:

 • Halen we een project binnen? Dan ben jij aan zet. Sterker nog, je speelt hier een hoofdrol in, onder meer door een werkbegroting en inkoopplanning samen te stellen en materialen in te kopen.
 • Tot de oplevering ben je betrokken bij projecten, waarbij je bijvoorbeeld de kosten bewaakt, tussentijdse bestellingen doet en restpunten afhandelt en in contact staat met projectleider, engineers en uitvoerders.
 • Veiligheid op de werkvloer: jij bent en blijft er alert op. Zo check je in de projecten vooraf en tijdens of collega’s aan de veiligheids- en kwaliteitseisen hebben voldaan.
 • Extra mooi aan jouw baan? Je ziet de resultaten van je werk letterlijk tot stand komen, omdat je regelmatig op de projectlocaties te vinden bent. Bijvoorbeeld voor overleg met je projectteam of om meerwerk op te nemen.

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega’s aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • Wij bieden een aantrekkelijk salaris op basis van 38 uur.
 • Veel vrijheid om werk en privé te combineren, onder meer door flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. 
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT. 
 • Een laptop en telefoon.
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband. 
 • Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging. 
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen. 
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.

Je maakt het samen met ...

Je collega’s van projecten Industrie noordwest Nederland, met ruim 30 collega’s werken we dagdagelijks bij onze vaste en nieuwe industriële klanten aan uiteenlopende elektrotechnische en werktuigbouwkundige projecten. Onze projecten variëren van €300K tot €10 milj in opdracht, van renovatie, modificatie en nieuwbouw en in technische complexiteit. Hierdoor is er voor jou altijd een project waarin jij je thuis voelt. Onze klanten bevinden zich in de Chemie, Pharma, Food, Energie en bestaan uit private en publieke instanties. Veiligheid staat bij ons bovenaan en dit vertaalt zich ook in ons klanten portefeuille.  

Jouw team is een mooie mix qua leeftijd, karakters en werkervaring. Dat zorgt voor een fijne sfeer en goede begeleiding, coaching en kennisoverdracht. Reken op een warm welkom; we helpen je bij je werk, leren ook graag van jou en leren je graag kennen. Bijvoorbeeld tijdens de gezamenlijke lunchpauzes op kantoordagen of klantlocatie, regio overleggen en teamuitjes. Eerst sfeer proeven? Kom vooral een moment bij ons meekijken, we stellen ons graag aan je voor.

Daarnaast maak je deel uit van het complete Industrie Noordwest Nederland; Met ruim 70 bevlogen collega’s vormen wij het team/afdeling van onze divisie Industrie in de regio noordwest Nederland. Je kan ons vinden op ons kantoor in Amsterdam, onze dependance in Zaandam of op locatie bij de klant. We bieden onze diensten en expertise aan op gebied van elektrotechniek, instrumentatie en werktuigbouwkunde en zijn op deze manier een multidisciplinaire partner voor onze opdrachtgevers. Daarnaast maken wij ook gebruik van de andere teams en afdelingen die onder de paraplu van Croonwolter&dros vallen, op deze manier kunnen wij op ieder vlak een technische partner zijn voor onze industriële klanten in de regio én is er voor een ieder ook voldoende ruimte voor ontwikkeling. Wij zijn een hechte club met collega’s en er is veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap welke zich weer terugvertaalt in ons verantwoordelijkheidsgevoel. Ondanks dat we ruim 3000 collega’s hebben voelt ons team klein en hecht, we kennen elkaar allemaal bij naam, werken met korte lijnen, lachen en werken veel samen, want alleen zo kom je verder. We hebben een gezonde groeiambitie uitgesproken en werken hier hard aan, groei jij met ons mee?

Dit ben jij

Op jou kunnen we bouwen. Je toont initiatief, voelt je verantwoordelijk voor je werk, overziet de gevolgen ervan en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Komen er ineens een onverwachte klus tussendoor? Geen punt, je stelt je flexibel op en houdt het hoofd koel. Ook schakelen tussen diverse projecten gaat je goed af, want jij werkt procesmatig en gestructureerd. En nieuwe technische ontwikkelingen? Daar krijg je energie van. Wat je nog meer in huis hebt?

 • Minimaal een mbo 3-opleiding in de richting (industriële)elektrotechniek of mechatronica.
 • Bij voorkeur heb jij reeds materiaalkennis en ervaring binnen onze branche en projecten.
 • Goede digitale vaardigheden: jij maakt je systemen snel eigen.

Kom je uit een andere functie en wil je graag de stap maken naar werkvoorbereider E&I bij ons in Amsterdam? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren en kijken we samen naar jouw ontwikkeltraject richting deze functie. 

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Nicole van Rooijen, Recruiter, via +31613253121 of nicole.vanrooijen@croonwolterendros.nl.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

1082652