Stage Werkvoorbereiker Elektrotechniek

 • Croonwolter&dros
 • Amsterdam
 • Stagiair
 • 38 uur
 • MBO
 • Geplaatst:

Share vacancy

Een baan boordevol:

 • Impact: met goedwerkende elektrotechnische installaties creëer jij een veilige en comfortabele omgeving in gebouwen waar veel mensen samenkomen. Zo draag jij bij aan een veilige werkplek voor artsen, en zorg je bijvoorbeeld dat overheidsgebouwen goed beveiligd zijn tegen inbraken. Jij maakt het verschil!  
 • Vakmanschap: jouw enthousiasme voor ons vak werkt aanstekelijk. Je leert over allerlei soorten technische installaties bij onze klanten, waardoor je je grenzen blijft verleggen. Én je zet jouw ervaring en expertise in om de kwaliteit van onze elektrotechnische installaties naar een hoger niveau te brengen.  
 • Samenwerking: samen bereik je meer, dat weet jij als geen ander. Je hebt veel contact met klanten: je stemt af, adviseert en komt samen tot het optimale resultaat. En altijd heb je een team waarop je kunt terugvallen, ondanks dat je veel zelfstandig werkt. Wedden dat jouw werkdagen voorbijvliegen?

Voor deze stage kom je te werken voor de vestiging in Amsterdam. Hier werken we met meer dan 300 collega's aan grote projecten en onderhoudscontracten, zoals ziekenhuizen, distributiecentra en universiteiten. 

Jij gaat het maken

Bij Croonwolter&dros zijn wij op zoek naar technisch talent. Doe jij momenteel een technische opleiding op MBO niveau? Voor de afdeling Kleine Projecten Elektrotechniek zoeken we een stagiaire die het leuk vindt om meer te leren van de werkvoorbereiding / engineering van elektrotechnische installatie binnen de Utiliteit. Je zal gekoppeld worden aan een Projectleider E, hij gaat jou het vak dan ook leren. 
 

Dit krijg je van ons

 • Een boeiende periode in een professionele werkomgeving 
 • Goede begeleiding waarbij je de ruimte krijgt om te leren en jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen;
 • Je wordt beschouwd als volwaardig lid van de organisatie en zult tijdens je periode in ons bedrijf de kans en vrijheid krijgen om op verschillende niveaus taken zelfstandig en/of gedeeltelijk zelfstandig uit te voeren;
 • Een aantrekkelijke stage- en reiskostenvergoeding;

Je maakt het samen met ...

Je collega’s van Maintenance, onderdeel van de divisie Utiliteit. Samen zijn we verantwoordelijk voor de beheer- en onderhoudscontracten bij klanten. Dat betekent dat we met ons werk zorgen voor een veilig en comfortabel gebruik van grote gebouwen, zoals overheidsgebouwen en ziekenhuizen. Uniek aan onze afdeling? Binnen onze organisatie zijn we de enige afdeling die 365 dagen per jaar en 24 uur per dag beschikbaar is.

Het Maintenance-team van de vestiging Amsterdam vormt jouw thuisbasis. Je bent veel zelfstandig op pad, maar de sfeer in het team is hecht. In onze groepsapp houden we elkaar op de hoogte en we kunnen elkaar altijd bellen voor hulp. Een paar keer per jaar organiseren we bijeenkomsten met ons hele team, waar we elkaar ontmoeten en belangrijke zaken met elkaar bespreken. En hoewel we een groot bedrijf zijn, voelt dat in de praktijk echt niet zo. De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar.

Dit ben jij

 • Een leergierige en gemotiveerde MBO of HBO techniek student 
 • Techniek is je passie

 

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Channa Meier, Recruiter Noordwest, via +31651393066 of channa.meier@croonwolterendros.nl.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

1087642