Servicetechnicus safety & security

 • Croonwolter&dros
 • Groningen
 • Service Technicus Maintenance
 • 38 uur
 • MBO
 • Geplaatst:

Share vacancy

Een baan boordevol:

 • Impact: jij zet je kennis en ervaring optimaal in om onze klanten goed functionerende (brand)beveiligingsinstallaties te bezorgen én om collega’s het vak bij te brengen.
 • Groeikansen: ruim 3.000 collega’s werken op onze locaties en bij klanten. Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, wisselen van afdeling: het kan bij ons allemaal.
 • Samenwerking: samen bereik je meer, dat weet jij als geen ander. Je hebt veel contact met klanten: je stemt af, adviseert en komt samen tot het optimale resultaat. En altijd heb je een team waarop je kunt terugvallen, ondanks dat je veel zelfstandig werkt. Wedden dat jouw werkdagen voorbijvliegen?

Jij gaat het maken

In deze functie houd jij je bezig met diverse onderhoudswerkzaamheden, met als specialisme beveiligingstechniek. Je voert aanpassingen uit aan bestande brandmeldinstallaties en kunt ook worden ingezet voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties. Dankzij je nauwkeurige, praktische en analytische instelling weet je de klant goed te helpen. Wij werken veelal met Siemens, Correct, Hertek, Galaxy en Aritech. Ook staat teamwork voor jou centraal en zorg je ervoor dat het team altijd beschikt over de juiste en meest recente kennis op het gebied van safety & security. Kortom een super afwisselende rol!

Als servicetechnicus ben jij verantwoordelijk voor de goede installatie én het onderhoud. Hoe je dat doet? Zó:

 • Jij zorgt dat de brandmeld- en beveiligingsinstallaties op de afgesproken deadline tiptop in orde en klaar voor gebruik zijn. 
 • Zonder onderhoud geen goedwerkende installaties. Daarom voer jij service- en onderhoudswerk uit aan de hand van onderhoudsschema’s en -voorschriften. 
 • Eén ding is zeker: je gaat aan de slag op bijzondere locaties. Zo gaven we eerder ons technische visitekaartje al af bij het provinciehuis in Friesland, gemeente Groningen, Politie Noord Nederland, hoogspanningslocaties en het ziekenhuis in Assen.  Mooi toch, om een inkijkje te krijgen op dit soort plekken?
 • Reken op een veelzijdige rol: naast je werk in de gebouwen lever je ook rapportages op waarbij je checkt of aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen is voldaan. Ook voer je enkele administratieve taken uit.
 • Uniek aan jouw baan? Elke negen weken heb je storingsdienst. Je bent dan voor een week ook buiten je werktijd beschikbaar voor het oplossen van grote storingen bij klanten. 

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega’s aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • Wij bieden een aantrekkelijk salaris op basis van 38 uur.
 • (Elektrische) auto van de zaak.
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT. 
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband. 
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
 • Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging. 
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.

Je maakt het samen met ...

Je collega’s van Maintenance, onderdeel van de divisie Utiliteit. Samen zijn we verantwoordelijk voor de beheer- en onderhoudscontracten bij klanten. Dat betekent dat we met ons werk zorgen voor een veilig en comfortabel gebruik van grote gebouwen, zoals overheidsgebouwen en ziekenhuizen. Uniek aan onze afdeling? Binnen onze organisatie zijn we de enige afdeling die 365 dagen per jaar en 24 uur per dag beschikbaar is.  En hoewel we een groot bedrijf zijn, voelt dat in de praktijk echt niet zo. De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar. De vestiging in Groningen kenmerkt zich door een informele en prettige werksfeer, binnen een jonge ambitieuze afdeling. 

Dit ben jij

Jij bent het visitekaartje van onze organisatie. Contact leggen met klanten gaat jou goed af en je stelt je representatief op. Je onderbouwt je keuzes overtuigend en brengt ook in rapportages de boodschap helder over. Zelfstandig werken is voor jou geen punt: je pakt snel de verantwoordelijkheid en gaat voor het beste resultaat. En kom je voor storingen of andere problemen te staan? Dan houd jij het hoofd koel en los je de situatie professioneel op. Wat je nog meer in huis hebt?

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek op niveau 4, aangevuld met de cursus Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties of Monteur beveiligingssystemen.
Minimaal twee jaar werkervaring binnen de elektrotechniek en maintenance.
VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet? Dan kun je dat via ons behale

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Nadia Mannai, Teamleider Recruitment, via +31657375896 of nadia.mannai@croonwolterendros.nl.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

1084421