Duaal student - Security

 • Croonwolter&dros
 • Dordrecht
 • Trainee - Duaal
 • 38 uur
 • HBO
 • Geplaatst:

Share vacancy

Een baan boordevol:

 • Impact: Als duaal student krijg je de kans om direct betrokken te zijn bij het ontwerpen en installeren van beveiligingssystemen voor verschillende toepassingen. Je werkt aan echte projecten en leert van ervaren professionals in de branche.
 • Groeikansen: Na het voltooien van ons programma ben je goed voorbereid om een carrière na te streven. Met een solide basis van kennis en praktische ervaring ben je klaar om de uitdagingen van de moderne beveiligingsindustrie aan te gaan.
 • Samenwerking: Bij ons programma staat samenwerking centraal. Je werkt nauw samen met collega-studenten, experts en klanten om tot optimale oplossingen te komen. Door deze samenwerking leer je niet alleen van anderen, maar draag je ook bij aan de groei van je team en organisatie.

Jij gaat het maken

Wil jij de wereld van beveiliging van binnenuit verkennen? Met ons duale studieprogramma krijg je de kans om deel te nemen aan technisch uitdagende projecten en een uniek inzicht te krijgen in domeinen waar discretie en expertise essentieel zijn.

Of het nu gaat om het beveiligen van musea, overheidsgebouwen of het beschermen tegen cyberdreigingen, bij ons werk je aan projecten die het verschil maken. Je krijgt de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals en jouw vaardigheden toe te passen in real-life situaties.

Dit is jouw kans om de wereld te verkennen en bij te dragen aan een veiligere toekomst. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Ontdek nieuwe mogelijkheden met ons duale studieprogramma in beveiliging.

Dit krijg je van ons

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou ook een salaris. Een deel van je studie breng je door als werknemer en 1 dag ga je terug naar school.

Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.

Je maakt het samen met ...

Je collega’s van de afdeling GBBS (Gebouwen Beheer en Beveiliging Systeem) in Dordrecht. GBBS is onze security-divisie met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen aan grootschalige organisaties, bedrijven en instellingen met complexe beveiligingsbehoeften en verhoogde risicoprofielen. Denk hierbij aan musea, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, banken en luchthavens.

Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en implementeren van een breed scala aan beveiligingsproducten en -diensten, waaronder CCTV-camera observatie, inbraakdetectie, toegangscontrole en -verlening, security management en -integratie, cybersecurity oplossingen, en andere producten zoals intercomsystemen, periferieapparatuur en beveiligingsdiensten.

Dit ben jij

Om in aanmerking te komen voor een leerwerktraject op de afdeling dien je te voldoen aan de volgende eisen:

 • Je volgt een hbo opleiding in een technische richting.
 • Je hebt een proactieve houding en bent leergierig.
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Sümeyra Akça, Corporate Recruiter, via +31616082025 of sumeyra.akca@croonwolterendros.nl.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

1085523