Afstudeerstage Technische Automatisering

 • Croonwolter&dros
 • Eindhoven
 • Afstudeerder
 • 38 uur
 • HBO
 • Geplaatst:

Share vacancy

Een baan boordevol:

 • Impact: Door praktijkgerichte oplossingen te ontwikkelen heb je een positieve invloed op de strategieën en processen binnen de organisatie.
 • Groeikansen: Je krijgt een unieke kans voor persoonlijke en professionele groei. Door deel te nemen aan uitdagende projecten en het leren van ervaren software engineers, kun je je kennis verdiepen en competenties ontwikkelen.
 • Samenwerking: Teamwork is cruciaal voor het behalen van succesvolle resultaten. Je komt in een dynamisch team terecht waarin je samenwerkt met diverse collega's uit verschillende afdelingen om een gemeenschappelijk doel te behalen.

Jij gaat het maken

Volg jij een HBO-studie en zoek je een afstudeeropdracht? Dan is Croonwolter&dros misschien wel het bedrijf voor jou. Wij hebben altijd plek voor studenten die samen met ons impact willen maken.

Als afstudeerstagiair(e) bij Croonwolterendros krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in Technische Automatisering en Informatisering. Je werkt samen met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen tijdens je stageperiode. Wij geloven in jouw potentieel en willen dat je het beste uit jezelf haalt. 

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega’s aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een stage vergoeding.

Blijf je na je stage bij ons werken dan bieden we je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je maakt het samen met ...

Je collega's van de afdeling Technische Automatisering en Informatisering (TAI) , waar we actief zijn in diverse markten zoals infra, industrie, energie en waterschappen. Dit betekent dat je een veelzijdig inzicht krijgt in verschillende omgevingen en sectoren, samen met een team van ervaren professionals, waaronder projectleiders, lead engineers, software engineers, service software engineers en technische specialisten.

De afdeling is verspreid over de regio's Eindhoven, Apeldoorn, Amsterdam en Dordrecht. Hoewel onze projecten en locaties divers zijn, is één ding constant: ons sterke teamgevoel en onze nadruk op samenwerking.

Dit ben jij

Om in aanmerking te komen voor een afstudeerstage op de afdeling Technische Automatisering en Informatisering dien je te voldoen aan de volgende eisen:

 • Je bent een student in een relevante studierichting, zoals ICT, Elektrotechniek, of een vergelijkbare opleiding richting de automatisering.
 • Je hebt een proactieve houding en bent leergierig.
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken.
 • Je hebt affiniteit met techniek en bent enthousiast om je hier verder in te verdiepen.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Sümeyra Akça, Corporate Recruiter, via +31616082025 of sumeyra.akca@croonwolterendros.nl.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

1084450