Aankomend Hardware Engineer

 • Croonwolter&dros
 • Amsterdam
 • Project Engineer
 • 32 uur
 • HBO
 • Geplaatst:

Share vacancy

Een baan boordevol:

 • Impact: je werkt aan afwisselende projecten voor onze klanten in de Chemie, Food & Pharma, Productie en Energie. Jij werkt aan veilige, en duurzame installaties in de productieomgevingen van morgen. 
 • Vakmanschap: jij brengt in onze projecten jouw vakmanschap naar een volgend niveau. Je krijgt de de ruimte om te werken met de beste programma's en toepassingen om jouw engineeringsvraagstukken technisch kloppend en compleet te ontwerpen.  
 • Samenwerking: als schakel tussen de opdrachtgever en je collega’s zorg je dat jullie samen het optimale resultaat bereiken en de opdracht naar tevredenheid van ons én de klant wordt ontworpen en gerealiseerd.

Jij gaat het maken

als aankomend hardware engineer heb je de ambitie om binnen korte termijn door te groeien naar zelfstandige hardware engineer binnen ons engineeringsteam. Als hardware engineer ben je onder andere verantwoordelijk voor het juiste elektrotechnische ontwerp voor onze klanten en je collega's. Deze stel je op in Eplan P8 en je werkt ook regelmatig in AutoCAD. Jouw ontwerpen gaan naar onze klanten waar we totaaloplossingen leveren in de verschillende industriële markten, waaronder: Chemie, Food & Pharma, Productie en Energie. Wij verzorgen hierin projecten in onderhoud, renovatie, nieuwbouw, ombouw en migratie, waar jij zorg draagt voor de benodigde hardware engineering, benodigd voor het uitvoeren van monteurswerk. En zorgt dat deze aan alle eisen voldoen. Hoe je dat doet? Zó:

 • Jij analyseert aan de hand van de klantvraag de elektrotechnische installaties en brengt een passend advies uit. Waarbij je de wensen van de klant vertaalt naar een concreet ontwerp met een goede focus op uitvoerbaarheid en veiligheid. Je bent proactief en onderhoud voortdurend overleg met de interne organisatie en de opdrachtgever tijdens de aanvraag,- ontwerp- en uitvoeringsfase;
 • Je zorgt dat je ontwerpen voldoen aan de gestelde eisen, en ontworpen zijn volgens de normen én onze eigen veiligheidsvoorschriften. 
 • Je past de nieuwste technieken toe en gebruikt je creativiteit om technische problemen om te zetten in uitvoerbare oplossingen;
 • Aan de hand van het basisontwerp ben je verantwoordelijk voor de detailengineering van de hardware componenten van de installatie, hierbij kun je denken aan het aanpassen/ ontwerpen van panelen (MCC/verdeel/PLC/IP), aansluitschema’s,  kabelbanen, schakelaars, voedingen en instrumentatie;

Wanneer je van bovenstaande nog niet alles machtig bent dan is dit bij ons geen probleem, eerder een uitdaging om dit jou eigen te laten maken binnen ons team en werk. Benieuwd of deze groei functie bij jou past? Kom vooral een dag meekijken bij ons!

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega’s aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • Wij bieden een aantrekkelijk salaris op basis van 38 uur.
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband. 
 • Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging. 
 • Veel vrijheid om werk en privé te combineren, onder meer door flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. 
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT. 
 • Laptop en telefoon. 
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen. 
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.

Je maakt het samen met ...

je collega's van Industrie Noordwest Nederland. We hebben veel vaste industriële klanten waarvoor elektrotechnische werkzaamheden worden uitgevoerd. En ondertussen hebben we ook een w team opgezet waardoor we voor klanten en multidisciplinaire partner zijn geworden. Binnen deze hechte club, die onder de paraplu van Croonwolterendros valt, bestaat er veel ruimte voor ondernemerschap en verantwoordelijkheid. De ambitie is door te groeien in zowel de onze productieomgeving van Amsterdam als onze dependance in Zaandam. Het huidige team van 75 collega's zal om die reden verder uitgebreid worden. Je komt te werken in een team met veel kennis en ervaring. Jouw inwerktraject zal deels bestaan uit coaching en kennisoverdracht door ervaren collega’s. Zowel junior als senior professionals hebben voldoende ruimte om te groeien binnen deze ondernemende divisie. 

Daarnaast maak jij onderdeel uit van het landelijke engineeringsteam waarmee je regelmatig samen zit, digitaal of op locatie. Hierdoor borgen wij ons teamgevoel en delen we kennis en ervaringen. De projecten en locaties verschillen, maar wat hetzelfde blijft: de teams zijn hecht en samenwerken vinden we het allerbelangrijkste. Bij ons heerst een fijne, positieve sfeer op de werkvloer. En hoewel we een groot bedrijf zijn, voelt dat in de praktijk echt niet zo. De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar. groei jij met ons mee?

Dit ben jij

Jouw hart ligt in de techniek! En jouw enthousiasme werkt aanstekelijk: je bent niet bang vragen te stellen en bent gedreven om te leren. Je bent communicatief vaardig en werkt nauwkeurig. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je persoonlijke ontwikkeling. Wat je nog meer in huis hebt?

 • Een mbo- of hbo-diploma in de richting van elektrotechniek (of wilt deze bij ons behalen).
 • Een aantal jaar werkervaring in de elektro- en instrumentatietechniek.
 • Je kent of wilt leren kennen programma's als AutoCAD en Eplan P8.
 • Je beheerst de Nederlands taal in woord en geschrift en kennis van technisch Engels is een pre.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Nicole van Rooijen, Recruiter, via +31613253121 of nicole.vanrooijen@croonwolterendros.nl.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

1084578